Kliknutím na tlačítko „Vstoupit“ prohlašuji, že jsem starší 18 let a nepřipustím, aby ke zde uvedeným datům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý.
Milerski Medovina VIŠEŇ 0,5 l
100 %
Medovina. Višňová. Pití pro dámičky i správný chlapy! "Snad odjakživa si pamatuji, že takový svatý nápoj všech včelařů byla medovina. A nejen včelařů, pro svoji úžasnou chuť...
Medovina. Višňová. Pití pro dámičky i správný chlapy! "Snad odjakživa si pamatuji, že takový svatý nápoj všech včelařů byla medovina. A nejen včelařů, pro svoji úžasnou chuť...
Medovina. Višňová. Pití pro dámičky i správný chlapy! "Snad odjakživa si pamatuji, že takový svatý nápoj všech včelařů byla medovina. A nejen včelařů, pro svoji úžasnou chuť plnou medu, bylin a koření dostala medovina nejednoho smrtelníka. Problém je však ten, že málokdo dnes umí vyrobit opravdu dobrou medovinu z opravdu kvalitního medu. Avšak medovina, kterou vám tímto představuji, je opravdový skvost. Její kvalitu poznáte už na první ochutnání. Je opravdu vyvážená a velmi dobrá, plná chutí a vůní, které má medovina obsahovat. Navíc s lahodnou višňovou příchutí. Tak se pojďte posadit, vypněte myšlenky, odsuňte starosti a přiťukněte si se mnou na zdraví." včelař Ondra Jaká je chuť višňové medoviny? "Chuť je taková, že prostě...to musíte ochutnat. Je plná medu, 14 druhů bylin a zralých višní. Chuť višňové medoviny je jiná, než je naše medovina ORIGINAL Z tohoto důvodu ji ocení nejvíce gurmáni toužící po novém chuťovém zážitku. Je to poctivá domácí medovina od včelaře z Vysočiny, co víc o ní mohu říci? U nás má čestné místo na každé slavnostní události nebo jen jako zakončení dne." včelař Ondra Jaké má složení a obsah alkoholu? Obsahuje 13% alkoholu. Složení: voda, med, višňový sirup, směs bylin a koření Jak si vychutnat medovinu? Medovina je nejlepší v zimě ohřátá a v létě příjemně vychlazená. To je na medovině kouzelné podobně jako na vínu. V létě doporučuji medovinu vychladit na takových 14 - 16 stupňů celsia. Poté se velmi příjemně pije v takový pěkný letní podvečer. V zimě pak medovinu můžeme zahřát a ta pak na oplátku příjemně zahřeje nás. Doporučuji ohřívat pozvolna na teplotu maximálně (a to je opravdu strop) do 60 stupňů celsia. V žádném případě nesmí medovina dojít do bodu varu, zničila by se. Podávejte ji tedy v momentě, kdy z hrnce začne lehce vycházet pára. Dobrou chuť! :-)
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.